اظهارنظر عجیب ستاره بارسلونا : شانسی گل زدم !
فران تورس : خوش شانس بودم که در نهایت توپ وارد دروازه حریف شد

فران تورس، مهاجم بارسلونا، پس از پایان بازی شب گذشته اعتراف کرد که توپش به صورت شانسی وارد دروازه رئال بتیس شده است.
بارسلونا شب گذشته در چارچوب رقابتهای هفته پنجم لالیگا به مصاف رئال بتیس رفت و با نتیجه ۰-۵ برابر این تیم پیروز شد.
ژوائو فلیکس و روبرت لواندوفسکی دو گل برای این تیم به ثمر رسانده بودند و بارسا نیمه دوم را با برتری شروع کرده بود که در دقیق ۶۲ یک ضربه آزاد به سود این تیم اعلام شد و فران تورس پشت این ضربه قرار گرفت.
شاید در آن لحظه کمتر کسی فکر میکرد که این توپ به گل تبدیل شود اما این اتفاق رخ داد و این بازیکن موفق شد یک گل زیبا و تماشایی از روی ضربه آزاد و بیرون از محوطه جریمه برای تیمش به ثمر برساند و یاد و خاطره لیونل مسی را زنده کند.
با وجود تمجیدها و تحسینهایی بسیاری که از گل او در جریان و پس از پایان بازی انجام شد، تورس حالا اعتراف کرده که این گل را عملا به صورت شانسی وارد دروازه حریف کرده و ضربهاش به شکلی که برای آن برنامهریزی کرده بود نبوده است.
تورس در این باره به خبرنگاران گفت:
« ایده من این بود که توپ را از روی دیوار دفاعی به سمت دروازه بفرستم. اشتباهی کردم و در عوض توپ از کنار دیوار رد شد اما خوش شانس بودم که در نهایت وارد دروازه حریف شد.»


ستاره برزیلی قصدی برای جدایی از بارسلونا ندارد
مدت زمان دوری ستاره بارسلونا مشخص شد
در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود
لحظه خاص برای یامال در نیوکمپ از راه رسید
خبرخوش برای بارسلونا و فلیک
واکنش ستاره بایرن به شایعات حضورش در بارسلونا









