راموس در آستانه عقد قرارداد با سویا + عکس
ورود راموس به شهر زادگاهش برای عقد قرارداد با سویا

سرخیو راموس برای امضای قرارداد با باشگاه سویا و در حالی که یکدست مشکیپوش بود، وارد شهر زادگاهش شد.
دیگر چیزی تا رسمی شدن قرارداد سرخیو راموس با سویا نمانده و او پس از ۱۸ سال به باشگاه سابقش برمیگردد. راموس محصول اکادمی سویاست ولی از سال ۲۰۰۵ به رئال مادرید رفت و از سویا دور شد.
او پس از یک دوره دو ساله بازی برای پی اس جی حالا بازیکن آزاد است و در حالی که با الاتحاد به توافق رسیده بود، با رسیدن پیشنهاد لحظه آخری سویا تغییر عقیده داد. راموس دوست داشته به سویا برگردد، ولی مدیران باشگاه مخالف بازگشت او بودند، ولی در روزهای اخیر همه چیز تغییر کرد و اسطوره فوتبال اسپانیا قرار است فصل جاری با شماره ۴ سویا به میدان برود.
توافق نهایی شده و راموس دقایقی قبل وارد سویل شد تا پس از شرکت در تستهای پزشکی، قرارداد یکساله با بند تمدید تا ۲۰۲۵ و دستمزد یک میلیون یوروییاش را را رسما امضا کند. راموس با کلاه و عینک آفتابی در حالی که یکدست مشکیپوش بود، در محاصره عکاسان و خبرنگاران با ویکتور اورتا، مدیر ورزشی سویا دست داد و پس از چند عکس و امضا راهی باشگاه سویا شد.
او در اولین اظهارنظرش پس از رسیدن به سویا گفت:
«خیلی خوشحالم که برگشتم و رفتن به جای دیگر منطقی نبود. برگشتن به سویا، بدهی به هواداران سویا، پدر و پدربزرگم و نیز آنتونیو پوئرتا (بازیکن جوان سویا که سال ۲۰۰۸ به دلیل ایست قلبی فوت شد) بود. فکر می کنم وقتش بود برگردم و صحبت در مورد مسائل دیگر را بهتر است به بعد موکول کنیم.»



هواداران رئال مادرید روی مخ وینیسیوس + عکس
اعلام فهرست رئال مادرید برای دیدار با سویا با یک غایب بزرگ + عکس
بازیگر مطرح هالیوودی حامی لامین یامال + عکس
هدیه تولد لاکچری برای ستاره بارسلونا + عکس
ستاره جوان بارسلونا در لیست ارزشمندترین بازیکنان فوتبال جهان در سال ۲۰۲۵ + عکس
خوشحالی خاص و انیمه ای ستاره بارسلونا + عکس









