جداشده های هیئت مدیره استقلال مشخص شدند!
پرویز مظلومی ، محمد مومنی و حامد افضلی از هیات مدیره استقلال جدا شدند

در مجمع عمومی باشگاه استقلال مشخص شد که سه نفر از اعضای هیات مدیره یعنی پرویز مظلومی ، محمد مومنی و حامد افضلی به کار خود ادامه نمی دهند.
مجمع عمومی باشگاه استقلال با حضور سیدمحمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای، قربانزاده نماینده وزارت اقتصاد و دارایی و مرتضی فلاح مدیرکل دفتر حقوقی در محل وزارت ورزش و جوانان درحال برگزاری است.
بر اساس اتفاقاتی که تا به الان در مجمع عمومی باشگاه استقلال رخ داده علیرضا خانی و مهدی حیدرزاده به هیات مدیره باشگاه اضافه شدند. این ها به نظر افرادی هستند که از سوی وزارت امور اقتصاد و دارایی به جمع اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال اضافه شدند. مهمترین تصمیم مجمع عمومی این باشگاه ماندن حجت کریمی در جمع اعضای هیات مدیره بوده که می تواند به ابقای وی در سمت مدیریت باشگاه بیانجامد. همچنین پرویز مظلومی مظلومی، محمد مومنی و حامد افضلی از هیات مدیره آبی ها جدا شدند.
پیش تر قرار بود اگر هیات مدیره آبی پوشان ۵ نفر عضو داشته باشد، ۳ عضو از سوی وزارت ورزش و جوانان و ۲ عضو از سوی وزارت امور اقتصاد و دارایی معرفی شوند. دو عضو وزارت امور اقتصاد و دارایی در هیات مدیره استقلال مشخص شدند و به زودی دو عضو دیگر از سوی وزات ورزش و جوانان هم در هیات مدیره استقلال معرفی می شوند. آنچه که مسلم ست با ابقای حجت کریمی در سمت هیات مدیره وی می تواند برنامه های خود را در استقلال پیش ببرد.


مصاحبه جنجالی کار دست خسرو حیدری داد
واکنش باشگاه استقلال به حواشی اندونگ
بدشانسی بزرگ برای ستاره استقلال ؛ دردسر جدید برای ریکاردو ساپینتو + جزئیات
داور دیدار استقلال و خیبر خرم آباد نقره داغ شد + جزئیات
کنایه سنگین مهدی رحمتی به استقلال و ساپینتو سوژه شد + جزئیات
شوک به استقلال ؛ مذاکره ایجنت رضائیان با رقبای استقلال در مسیر قهرمانی + جزئیات









