ادعای عجیب بازیکن آبی پوشان ؛ مسی در ۴۵ سالگی هم بهترین خواهدبود!
مک آلیستر : لیونل مسی در 45 سالگی همچنان بهترین بازیکن جهان خواهدبود

مک آلیستر هافبک تیم ملی آرژانتین مدعی شد که لیونل مسی در جام جهانی بعدی قطعاً می تواند برای آرژانتین مؤثر باشد و در ۴۵ سالگی همچنان بهترین بازیکن جهان خواهدبود.
لیونل مسی فعلا برنامه ای برای بازنشستگی از تیم ملی آرژانتین ندارد هر چند که در زمان جام جهانی ۲۰۲۶ در سن ۳۹ سالگی خواهد بود. با این وجود مک آلیستر مدعی است که که لیونل مسی می تواند در مسابقات کانادا، آمریکا و مکزیک بدرخشد. هافبک برایتون بیان کرد:
«مسی می داند که تا زمانی که خودش بخواهد، می تواند برای ما موثر باشد و امیدواریم که بتواند در تیم ما بماند. مسی را در جام جهانی بعدی تور می کنم. تردیدی ندارم که در سن ۴۰-۴۵ سالگی همچنان بهترین بازیکن دنیا خواهد بود. بسیار حرفه ایست و می توانید این را ببینید. در شرایط بدنی بسیار خوبی است و می تواند با آرامش بازی کند. همه چیز در ذهن اوست. مشکلی نداریم که برای او بدویم. در طول جام جهانی اگر می دید که چیزی برای من یا تیم بهتر است، قطعا به من می گفت. بازیاش مقابل مکزیک را به یاد دارم. به من گفت که اگر حریف کمی عقب کشید، جلو بروم و از فضا استفاده کنم. درون زمین خیلی با من صحبت می کرد.»


بدشانسی بزرگ برای لیونل مسی در اینتر میامی + جزئیات
رکورد فوق العاده هالند بالاتر از مسی و امباپه
لیونل مسی به رکورد تاریخی علی دایی در تیم ملی رسید
رکورد جدید برای مسی فوق ستاره آرژانتینی اینتر میامی
بدشانسی بزرگ برای لیونل مسی در اینترمیامی + جزئیات
رکورد شکنی جدید لیونل مسی در لیگ MLS آمریکا









