بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ادعای جنجالی مربی آرژانتینی درباره آینده ورزشی مسی

جرمن بورگوس : مطمئنم مسی در نیوولز از فوتبال خداحافظی می‌کند

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 اسفند 1401 | 16:16
جرمن بورگوس

جرمن بورگوس دستیار سابق دیِگو سیمئونه در اتلتیکو، که اکنون هدایت نیوولز اولدبویز آرژانتین را برعهده دارد، ادعایی جدید در مورد آینده مسی مطرح کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

جرمن بورگوس دستیار سابق دیِگو سیمئونه در اتلتیکو، که اکنون هدایت نیوولز اولدبویز آرژانتین را برعهده دارد، ادعایی جدید در مورد آینده مسی مطرح کرد.

به گزارش پارس فوتبال، لیونل مسی تا کمتر از ۶ ماه دیگر بازیکن آزاد خواهد بود و با اتمام قراردادش می‌تواند از پی‌اس‌جی جدا شود. هنوز مذاکرات تمدید او به نتیجه نرسیده و شایعاتی مبنی بر بازگشت او به بارسلونا نیز شنیده می‌شود. لیونل مسی قبلا در چند مصاحبه گفته است که دوست دارد در باشگاه کودکی‌هایش، “نیوولز اولدبویز” از فوتبال خداحافظی کند، اما مشخص نیست که او به این آرزو خواهد رسید یا خیر.

جرمن بورگوس، مربی نیوولز اولدبویز، در این رابطه گفت:

مطمئنم مسی در نیوولز از فوتبال خداحافظی خواهد کرد و در این تردید ندارم. شاید یک، دو و حتی سه بازی بیشتر انجام ندهد ولی با پیراهن نیوولز اولدبویز بازنشسته می‌شود. او عاشق نیوولز و شهر زادگاهش روساریو است. شاید فقط در چند بازی یا حتی یک فصل کامل برای ما بازی کند؛ در این شکی نداشته باشید.

بورگوس در مورد آینده مسی در تیم ملی آرژانتین نیز گفت:

امیدوارم لئو تا جام جهانی ۲۰۲۶ بماند ولی هر تصمیمی غیر از این بگیرد، باید به آن احترام گذاشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *