بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ادعای جالب مربی پیشین بارسا درباره قهرمانی آرژانتین

فرانک رایکارد : با قهرمانی مسی مثل یک بچه خوشحالی کردم

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 دی 1401 | 16:50
فرانک رایکارد

فرانک رایکارد مربی هلندی سابق بارسلونا، از قهرمانی لیونل مسی با آرژانتین در جام جهانی بی‌نهایت خوشحال شده بود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

فرانک رایکارد مربی هلندی سابق بارسلونا، از قهرمانی لیونل مسی با آرژانتین در جام جهانی بی‌نهایت خوشحال شده بود.

به گزارش پارس فوتبال، فرانک رایکارد بین سال های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۸ مربی بارسلونا بود و در ۱۶ اکتبر ۲۰۰۴ برای اولین بار به لیونل مسی در یک بازی رسمی و برابر اسپانیول میدان داد. هرچند اوج‌گیری مسی در بارسا با پپ گواردیولا بود ولی نمی توان نقش رایکارد در پیشرفت فوق ستاره آرژانتینی را انکار کرد.

رایکارد که از سال ۲۰۱۴ دیگر مربیگری نکرده، به خاطر قهرمانی مسی با تیم ملی آرژانتین در جام جهانی بسیار خوشحال است. او در این رابطه گفت:

به خاطر قهرمانی مسی با آرژانتین در جام جهانی مثل یک بچه خوشحالی کردم. البته اشک نریختم ولی میزان خوشحالی‌ام غیر قابل وصف بود. فینال را به عنوان یک هوادار درجه یک مسی نگاه کردم و باید بگویم که استحقاق بالا بردن جام را داشت و برایش بسیار خوشحالم.

رایکارد ادامه داد:

سال ۲۰۱۷ بود که پس از مدت ها مسی را ملاقات کردم. پسرم سانتی می خواست یکی از بازی های بارسا را تماشا کند و کارلس ناوال، سرپرست بارسا، بلیت بازی را در اختیارم قرار داد ولی به من گفت حتما به تمرین هم بیا و مسی را ببین. به تمرین رفتم و برخورد مسی با من فوق‌العاده گرم و صمیمی بود. حس خاصی به من دست داد و باید بگویم که مسی نسبت به دورانی که بازیکن من بود، تفاوت‌های زیادی داشت و دیگر یک فوق ستاره جهانی شده بود. آن دیدار به خصوص برای پسرم خاطره ویژه‌ای شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *