حمایت تمام قد اسطوره بارسلونا از کاتالان ها : قهرمان می شوند
آندرس اینیستا : از نظر من بارسلونا قهرمان لالیگا می شود

آندرس اینیستا اسطوره بارسلونا، هیچ تردیدی ندارد که این تیم در فصل جاری می تواند بالاتر از رئال قهرمانی لالیگا را کسب کند.
آندرس اینیستا اسطوره بارسلونا، هیچ تردیدی ندارد که این تیم در فصل جاری می تواند بالاتر از رئال قهرمانی لالیگا را کسب کند.
به گزارش پارس فوتبال، آندرس اینیستا در تابستان ۲۰۱۸ از بارسلونا جدا شد و به ویسل کوبه ژاپن پیوست. او در این باشگاه ۱۰۸ بازی انجام داده و به روزهای پایانی فوتبالش نزدیک می شود. ستاره ۳۸ ساله سابق تیم ملی اسپانیا رویای بازگشت به بارسلونا را دارد.
او در مصاحبه جدیدش در مورد بازگشت به بارسلونا گفت:
قطعا دیگر به عنوان بازیکن به کار بارسلونا نمی آیم و غیرممکن است روزی دوباره برای بارسا بازی کنم. من الان در این سن توان رقابت با هافبک های کنونی بارسا را ندارم ولی به بازگشت به عنوان مربی یا مدیر ورزشی فکر می کنم. ببینیم در سال های آینده چه خواهد شد.
اینیستا در مورد بهترین خاطره اش در بارسلونا گفت:
تمام قهرمانی هایم با بارسلونا بهترین خاطرات هستند ولی گلی که در بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان سال ۲۰۰۹ به چلسی زدم، فراموش نشدنی است. با همان گل به فینال رفتیم و سپس قهرمان شدیم.
بارسا پس از شکست ۳-۱ از رئال در الکلاسیکو صدر جدول را از دست داد و فعلا با سه امتیاز اختلاف در رده دوم قرار دارد. اینیستا در مورد شانس قهرمانی بارسا در لالیگا گفت:
بارسا امسال تیم بسیار خوبی دارد و در همه پست ها دو بازیکن خوب می بینیم. بارسا تیم بسیار کاملی است و البته که شانس بالایی برای قهرمانی لالیگا دارد. من همیشه روی بارسا حساب می کنم و در این مورد هیچ تردیدی ندارم. از نظر من بارسا قهرمان لالیگا می شود.


ادر میلیتائو در پایان فصل از رئال مادرید جدا خواهد شد+ جزئیات
ابهام در تمدیدقرارداد ستاره رئال مادرید
خبرخوش برای رئال مادرید از کاپیتان
ستاره برزیلی قصدی برای جدایی از بارسلونا ندارد
مدت زمان دوری ستاره بارسلونا مشخص شد
در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود









