بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش تلخ پیشکسوت لیورپول به شرایط کلوپ در آنفیلد

دیدی هامان : دوران یورگن کلوپ در لیورپول رو به پایان است

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مهر 1401 | 9:53
کلوپ در لیورپول

دیدی هامان، ستاره سابق لیورپول معتقد است که فشارها بر یورگن کلوپ روی نیمکت این تیم بیش از پیش افزایش یافته است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

دیدی هامان، ستاره سابق لیورپول معتقد است که فشارها بر یورگن کلوپ روی نیمکت این تیم بیش از پیش افزایش یافته است.

به گزارش پارس فوتبال، شکست برابر آرسنال در رقابت‌های هفت دهم لیگ برتر انگلیس باعث شد که شرایط لیورپول بیش از پیش بحرانی شود.

این تیم حالا با کسب تنها ۱۰ امتیاز از هشت بازی در جایگاه دهم جدول رده‌بندی قرار گرفته و اثری از پیشرفت و بهبود شرایط نیز در عملکرد بازیکنان این تیم دیده نمی‌شود و همین موضوع کار را بیش از پیش برای آنها دشوار کرده است.
فاصله این تیم با آرسنال در صدر جدول به ۱۴ امتیاز رسیده که شاید غیر قابل جبران به نظر برسد و فشارها روی کلوپ هر روز بیشتر از قبل افزایش پیدا می‌کند.

هامان که پیش از این در فاصله سال‌های ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۶ در لیورپول حضور داشت و ۱۹۱ بازی با پیراهن این تیم انجام داد معتقد است که این شاید پایان یک دوره برای لیورپول با حضور کلوپ به حساب بیاید.

او در این باره به تاک اسپورت گفت:

من فکر می‌کنم ما در مقطعی بالاخره باید این بحث را درباره سرمربی داشته باشیم و فکر می‌کنم حالا دیگر می‌توانیم بگوییم که دوران کلوپ در لیورپول به پایان رسیده است. او گفت که هنوز فکر می‌کند مربی درستی برای هدایت این تیم است اما شواهد چیز دیگری را نشان می‌دهد.

این ستاره سابق لیورپول با اشاره به اتفاقات رخ داده در دیدارهای اخیر اظهار داشت:

ما شاهد اتفاقاتی هستیم که پیش از این ندیده بودیم. برای مثال جوردن هندرسون زمانی که قرار بود تعویض شود دوست نداشت بازوبند را باز کند و از زمین بیرون برود و سرش را تکان می‌داد. این چیزی است که در پنج سال اخیر شاهد آن نبودیم و نشانه مهمی برای هواداران و حتی سرمربی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *