۱۴ سال از طلای خوش رنگ مسی، آگوئرو و دی ماریا گذشت + عکس
چهاردهمین سالروز قهرمانی تیم ملی آرژانتین در فوتبال المپیک 2008

تیم ملی آرژانتین در فینال المپیک ۲۰۰۸ پکن با حضور مسی، آگوئرو و دی ماریا با غلبه بر نیجریه به مقام قهرمانی مسابقات دست پیدا کرد.
تیم ملی آرژانتین در فینال المپیک ۲۰۰۸ پکن با غلبه بر نیجریه به مقام قهرمانی مسابقات دست پیدا کرد.
به گزارش پارس فوتبال، تیم ملی آرژانتین در آن مسابقات با کاپیتانی خوان رومن ریکلمه حضور پیدا کرده بود که جزئی از سهمیه بزرگسال محسوب می شد و بازیکنانی نظیر اسکیل گارای، فرناندو گاگو، اسکیل لاوتزی، پابلو زابالتا، خاویر ماسکرانو، سرجیو آگوئرو و البته مهمتر از همه لیونل مسی هم بخشی از آن تیم بودند.
دی ماریا تک گل قهرمانی را برای آرژانتین در آن بازی به ثمر رساند تا تیم المپیک این کشور بتواند مدال طلای مسابقات مردان را به گردن بیاویزد. آن مدال آخرین افتخار ملی مسی تا سال گذشته بود. در حقیقت لئو ۱۳ سال در حسرت موفقیت در رده ملی بود تا این که سال گذشته در کوپا آمه ریکا بالاخره طلسم را شکست.

امروز درست ۱۴ سال از پیروزی ارژانتین مقابل نیجریه می گذرد. شاید خیلی ها تصور نمی کردند که مسی از همان تیم به یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال تبدیل شود. آگوئرو و مسی در همان سالها و به لطف حضور در اردوهای آرژانتین دوستانی صمیمی با هم بودند. این دو خیلی دوست داشتند که در رده باشگاهی نیز با همدیگر هم تیمی شوند و به همین خاطر اگوئرو در تابستان گذشته پیشنهاد بارسلونا را به پیشنهادهای دیگرش ترجیح داد اما وقتی که به بارسلونا پیوست، مسی راهی پی اس جی شد تا رفاقت این دو دنباله دار نباشد.


اینجا همه چیز به نام مسی است حتی کمپ تیم ملی! + عکس
کامل و بی نقص ؛ مسی با پیراهن ریورپلاته! + عکس
دیبو مارتینز دستکشهای فینال جام جهانی را فروخت + عکس
بدشانسی ستاره یونایتد ؛ شانس بازی برای آرژانتین از دست رفت + عکس
کادوی لاکچری مسی به بازیکنان آرژانتین: آیفون طلا + عکس
مارتینز بالاتر از کورتووا ؛ مرد جنجالی بهترین دروازهبان جهان شد + عکس









