بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تلاش ادامه دار رامین رضاییان برای جدایی از استقلال

مقصد رامین رضاییان مشخص شد ؛ پیراهن سرخ بر تن رامین

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 20 دی 1404 | 17:30

توافق اولیه بین رامین رضاییان و باشگاه فولاد اتفاق افتاده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد او با پیراهن سرخ رنگ باشگاه جدیدش عکس خواهد انداخت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

رامین رضاییان که در صورت جدایی از استقلال دوست دارد فوتبال خود را در یک تیم بزرگ ادامه دهد، فولاد را مقصد خوبی برای انجام ماموریتش می‌داند.

او البته با موانعی که بر سر پیوستن او به سایر تیمهای مطرح ایران وجود دارد، این تنها باشگاهی است که نامش برای رضاییان که قصد تغییری بزرگ را دارد جذاب است.

حضور یحیی گل محمدی سرمربی پیشین رضاییان در پرسپولیس هم قوت قلبی برای این مدافع راست تهاجمی است که اگر به فولاد برود یکی از پرسروصداترین انتقالهای این پنجره را به اسم خود خواهد کرد.

فولاد از بین بازیکنان مشهور فوتبال ایران وحید امیری را در نیم فصل اول استخدام کرده بود که امیری یک خرید عالی از کار درآمد اگرچه با ناشی‌گری دروازه‌بان جوان این تیم دچار مصدومیت شدید و دوری از فوتبال شد.

این فعل و انفعالات و مذاکرات هنوز به توافق رسمی منجر نشده و همه چیز در این هفته نهایی می‌شود.

رضاییان به جد معتقد است که برای جام جهانی شانس دارد و این انگیزه می‌تواند به سود گل‌محمدی و تیمش تمام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *