بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره چادرملو در باشگاه صدتایی ها + عکس

تجلیل از رضامحمودآبادی برای رسیدن به صد بازی برای چادرملو در تمرین این تیم

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 آذر 1404 | 18:34
تجلیل از رضامحمودآبادی برای رسیدن به صد بازی برای چادرملو در تمرین این تیم

در حاشیه تمرین امروز چادرملو اردکان، پیراهن شماره یکصد به رضا محمودآبادی داده شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

چادرملو اردکان فردا در مسابقه‌ای مهم و حساس میهمان فجر سپاسی شیراز خواهد بود؛ دیداری که برای شاگردان محمدسعید اخباری اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا پس از تساوی بدون گل برابر ذوب‌آهن، آن‌ها به‌دنبال بازگشت دوباره به مسیر پیروزی هستند.

در چنین فضایی، آخرین جلسه تمرینی تیم حال‌وهوایی خاص داشت؛ چرا که باشگاه در اقدامی نمادین از رضا محمودآبادی تجلیل کرد و پیراهنی با شماره «۱۰۰» را به او اهدا کرد تا رسیدنش به رکورد صد بازی با لباس چادرملو را جشن بگیرد.

محمودآبادی طی این سه فصل یکی از ستون‌های اصلی نماینده استان یزد بوده است. او در فصل منجر به صعود چادرملو به لیگ برتر، با ۸ گل و ۴ پاس گل نقش پررنگی در تاریخ‌سازی این تیم داشت.

در لیگ بیست‌وچهارم نیز به عنوان یکی از چهره‌های ثابت، دو گل زد و سه پاس گل داد تا حضورش در لیگ برتر نیز آغاز موفقی داشته باشد. امسال هم عملکرد او ادامه همان روند رو به رشد است؛ محمودآبادی تاکنون آمار سه پاس گل را دارد  و در طراحی حملات و موقعیت سازی موقعیت‌های منجر به گل نقش مهمی ایفا می کند.

این بازیکن پرتلاش و دونده که توانایی بازی در دو پست وینگر و هافبک تهاجمی را دارد، حالا با روحیه‌ای بالا مهیای سفر به شیراز و تقابل با فجر سپاسی است؛ تیمی که در خانه همیشه خطرناک ظاهر می‌شود.

صد بازی شدن او چیزی فراتر از یک عدد است؛ نشانه‌ای از اعتماد محمدسعید اخباری و جایگاه ثابت محمودآبادی در تفکرات سرمربی جوان چادرملو.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *