بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

محمد نادری بیخیال پرسپولیس نمی شود

بدهی پرسپولیس به باشگاه سابق محمد نادری مشخص شد

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 تیر 1401 | 20:00

مبلغی که باشگاه پرسپولیس برای محمد نادری ، بازیکن پیشین خود و استقلال به باشگاه بلژیکی داده بود مشخص شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

باشگاه پرسپولیس در چند روز قبل خبر از پرداخت مطالبات آنتونی استوکس و البته محمد نادری داد تا به زودی شاهد باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه و به دنبال آن ثبت رسمی قرارداد بازیکنان باشیم.

موضوع بدهی پرسپولیس به باشگاه کورتریک بلژیک اما جالب است. محمد نادری که به صورت قرضی از این تیم بلژیکی به پرسپولیس آمده بود بعد از جدایی از این تیم راهی استقلال شد اما پرسپولیس طلب این باشگاه بلژیکی را پرداخت نکرد.

این موضوع البته باعث بسته شدن پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس نشده بود اما اگر سرخ‌ها این پول را پرداخت نمی‌کردند کورتریک برای دریافت آن راه‌های قانونی برای بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس را در پیش می‌گرفت.

در نهایت باشگاه پرسپولیس مبلغ ۷۰ هزار یورو مطالبات باشگاه کورتریک را به حساب این باشگاه واریز کرد تا علاوه بر تسویه حساب با این باشگاه بلژیکی، از باز شدن یک پرونده حقوقی دیگر علیه خود جلوگیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *