بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش معنادار علیرضا بیرانوند به انتخاب سرمربی پرسپولیس

علیرضا بیرانوند : من در حدی نیستم که بخواهم برای ۵۰ ، ۶۰ میلیون هوادار پرسپولیس سرمربی انتخاب کنم

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 20 بهمن 1402 | 12:10
علیرضا بیرانوند درباره انتخاب سرمربی پرسپولیس صحبت کرد

علیرضا بیرانوند ستاره پرسپولیس گفت : من در حدی نیستم که بخواهم برای ۵۰، ۶۰ میلیون هوادار پرسپولیس سرمربی انتخاب کنم؛ اصلاً باندی وجود نداشته که من بخواهم وارد آن شوم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

پس از انتخاب «اوسمار لوس ویه‌را» به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس زمزمه‌هایی مبنی بر دخالت برخی از بازیکنان این تیم جهت انتخاب اوسمار به عنوان جانشین یحیی گل محمدی به گوش می‌رسید که علیرضا بیرانوند دروازه‌بان شماره یک تیم ملی و باشگاه پرسپولیس پس از بازگشت کاروان تیم ملی به تهران نسبت به آن واکنش نشان داد.

بیرانوند در این خصوص اظهار داشت:

من به عنوان سرباز پرسپولیس و طبق قراردادی که با این باشگاه دارم باید سر تمرینات حاضر شوم و باید به نکات کادر فنی عمل کنم.

او ادامه داد:

من در حدی نیستم که بخواهم برای ۵۰، ۶۰ میلیون هوادار پرسپولیس سرمربی انتخاب کنم؛ اصلاً باندی وجود نداشته که من بخواهم وارد آن شوم. من اگر تا به امروز افتخارات ورزشی کسب کرده‌ام به این دلیل بوده که وارد هیچ باندی نشده‌ام و نخواهم شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *